Overwatch Lunar event 2019 skins onthuld

  Blizzard onthuld drie nieuwe Lunar skins die je kunt verzamelen tijdens het Lunar event 2019 van Overwatch. In totaal zijn er zes skins te verzamelen op het evenement. Het Lunar evenement zal dit jaar plaatsvinden van 24 januari tot 28 februari.

  De Overwatch personages zullen wat nieuwe skins krijgen. Deze zogeheten Lunar skins zijn te verzamelen tijdens het Lunar event 2019 dat plaats zal vinden van 24 januari tot 28 februari. Torbjörn, Zenyatta, Brigitte, Hanzo, Reinhardt en Reaper hebben allemaal een nieuwe skin gekregen in het Lunar thema. De skins van Torbjörn, Zenyatta en Brigitte zijn zojuist onthuld. Alles heeft te maken met de Han Dynastie.

  Naast de nieuwe skins die uitkomen tijdens het Lunar Event 2019 van Overwatch zullen er ook een aantal oude skins opnieuw beschikbaar worden gesteld. Deze oude skins zijn dan tijdelijk verkrijgbaar met korting. Naast nieuwe skins en accessoires brengt Blizzard ook tijdelijk de Capture the Flag-modus terug naar Overwatch.

  Overwatch Lunar event 2019 skins nieuwe traditie?

  Het is geen nieuwe traditie dat Overwatch in 2019 een Lunar event houdt met nieuwe skins. Dit doet de game namelijk ieder jaar. Ieder jaar krijgt een ander personage nieuwe skins en heeft het te maken met de Chinese jaartelling. Dit jaar is het bijvoorbeeld in het thema van de Han Dyanstie en is dit het jaar van het varken.

  Ook de Overwatch personages die het beste zijn voor beginners kunnen ge-upgrade worden met een gloednieuwe skin. Dit is ideaal als je net ons handige artikel met de beste personages voor beginners hebt gelezen. Sinds de lancering van de game zijn er genoeg nieuwe spelers bijgekomen en voor nieuwkomers leggen we hieronder even uit hoe Overwatch precies werkt.

  In Overwatch zijn er twee teams die het tegen elkaar opnemen. Het is de bedoeling dat het ene team verdedigt en het andere team aanvalt. Het idee is simpel, maar de moeilijkheidsgraad van de strijd ligt aan het personage dat je kiest en hoe sterk je tegenstander is. Al zou je meer wil weten over de game, dan kun je onze review van Overwatch bekijken. Deze zal je veel nuttige informatie geven als heb je de game nog nooit gespeeld.

  Overwatch Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 23 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.