Overwatch heroes release gaat één voor één

  De game Overwatch is op dit moment mateloos populair, op het moment van schrijven zijn er al 7 miljoen mensen die de game online gespeeld hebben. Jeff Kaplan, game director van Overwatch, laat in een interview met Eurogamer zijn licht schijnen op de Overwatch Heroes release.

  De game is namelijk een team based Hero shooter, dus dan mag je verwachten dat er regelmatig een nieuwe Hero toegevoegd zal worden aan de game. Jeff Kaplan weet nog niet wanneer de eerste nieuwe Overwatch Heroes release zal zijn, maar hij weet in ieder geval wel te vertellen dat de game elke keer één nieuwe hero zal krijgen.

  Volgens Kaplan is de datum voor een Overwatch heroes release al meerdere keren veranderd en weten de ontwikkelaars zelf ook nog niet wat een juiste datum is om de eerste nieuwe held toe te voegen. Volgens de game director zou het misleidend zijn wanneer hij een exacte datum voor een Overwatch heroes release zou geven, terwijl dit niet bekend is.

  Overwatch heroes release laat waarschijnlijk nog even op zich wachten

  Wat we precies kunnen verwachten van een nieuwe hero is op dit moment nog niet duidelijk. Maar het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Blizzard wel van plan is om de game te blijven updaten. Dit zal voor de meeste Blizzard fans niet als een verrassing komen, gezien het feit dat Blizzard erom bekend staat dat ze haar games lang na release nog blijft ondersteunen.

  Overigens hoef je voorlopig nog geen nieuwe Overwatch heroes te verwachten. Kaplan laat aan Eurogamer weten dat het team achter Overwatch op dit moment vooral druk is met het toevoegen van competitive play voor het spel. Een nieuwe hero is ook nog niet echt nodig, aangezien er op dit moment al 21 heroes in de game zitten die je allemaal meester kunt maken.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.