Overwatch heroes en maps na launch gratis

  Jeff Kaplan, de game director van Overwatch, heeft een aankondiging gemaakt over de content van Overwatch. Na de launch worden de nieuwe Overwatch heroes en maps gratis voor iedereen.

  Na de officiële release van Overwatch komen er nieuwe maps en heroes uit voor de game. Spelers hoeven hier geen geld voor te betalen, want al deze post-launch content is gratis. In een Developer Update video heeft Jeff Kaplan dit bevestigd. Je kunt deze video hierboven bekijken.

  Overwatch heroes en nog veel meer

  In de video wordt behalve over de content van Overwatch ook over andere dingen gepraat. Jeff Kaplan beantwoordt vragen van de community. Het gaat hier bijvoorbeeld om vragen over het overslaan van de killcam, het veranderen van elementen van de in-game killfeed en meer.

  Overwatch is momenteel in closed beta fase. Vanaf 10 december gaat de closed beta offline, om wat veranderingen door te voeren. Halverwege januari moet de game weer speelbaar zijn en kunnen meer mensen de beta testen. Halverwege 2016 krijgt Overwatch een officiële release op de PC, PS4 en Xbox One.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.