Overwatch heroes aangevuld met nieuw personage Baptiste

  De lijst met Overwatch heroes is aangevuld met het nieuwe personage Baptiste. Dit doet Blizzard in een nieuwe update. Baptiste is het dertigste karakter dat naar de game komt. De nieuwe hero is speelbaar in de Public Test Realm van de PC-versie.

  De nieuwste Overwatch heroes toevoeging is een combat medic die vroeger in een groep huurlingen genaamd de Talon heeft gezeten. Hij heeft ze verlaten en reist over de wereld om mensen te helpen. In het geval van Overwatch betekent dit 'helpen' een variatie aan experimentele uitrusting en een mix van offensieve en defensieve hulpmiddelen.

  Baptiste's wapen is het Biotic Launcher three-round burst geweer. Dit wapen doet 25 schadepunten per schot en heeft 45 kogels in totaal. De secundaire aanval van het geweer schiet een projectiel dat bondgenoten geneest. Het ontploffingsgebied brengt 65 gezondsheidspunten terug naar je medespelers en heeft 10 schoten.

  Overwatch heroes Baptiste vaardigheden

  Zijn eerste vaardigheid is de Regenerative Burst. Dit is een knal die 150 schadepunten in zes seconden geneest. Het heeft effect op alle bondgenoten die er dichtbij staan, maar Baptiste hoeft er zelf niet bij te blijven. De afkoeltijd is 15 seconden.

  De tweede is Immortality Field, waarmee hij andere heroes kan redden van de dood. Baptiste projecteert hiermee een soort aura met een radius van 8 meter. Het veld zorgt ervoor dat je bondgenoten niet onder de 40 gezondheidspunten komen. Als ze daar al onder zitten, brengt het veld ze terug naar dit getal. De afkoeltijd van deze vaardigheid is 20 seconden.

  Baptiste's Ultimate is Amplification Matrix. Deze matrix verdubbelt alle schade en genees effecten die bondgenoten er doorheen schieten. De grootte is een vergelijkbaar met Mei's Ice Wall. Amplification Matrix duurt ongeveer 8 seconden. Ten slotte is er nog de passieve vaardigheid Exo Boots die je in staat stellen om hoger te springen als je eerst bukt.

  Overwatch is speelbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Baptiste is tot nu toe alleen beschikbaar in de Public Test Realm van de PC-versie. Het is nog onbekend wanneer hij naar de andere platformen komt. In onze Overwatch Review lees je wat we van de game vinden.

  Overwatch Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 23 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.