Overwatch gratis te spelen komend weekend voor alle platformen

  Blizzard heeft aangekondigd dat Overwatch gratis te spelen is dit weekend. Dit geldt voor alle platformen waar de game op te spelen is. Dit zijn de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Vanaf donderdag 23 augustus tot en met maandag 27 augustus krijgt iedereen de kans om Overwatch gratis te spelen. De actie duurt dus iets langer dan alleen een weekend. Van donderdagavond om 20:00 uur tot maandagochtend om 9:00 uur zal Overwatch gratis te spelen zijn in Nederland.

  Om te spelen zijn geen speciale codes of andere methodes nodig om in te kunnen loggen. Spelers hoeven zich alleen aan te melden of een account aan te maken.

  Overwatch gratis voor alle platformen

  Tijdens het gratis weekend kunnen spelers van vrijwel alle content genieten. Zo komen alle achttien kaarten, inclusief de nieuwe Wrecking Ball, beschikbaar. Op deze maps kunnen spelers verschillende modi spelen waaronder Quick Play, Custom Games en Arcade. Het is ook mogelijk om voortgang te boeken met levels, Loot Boxes van de Summer Games te openen en helden onder andere nieuwe skins te geven.

  Wanneer spelers Overwatch besluiten te kopen na het gratis weekend zal alle voortgang die is gemaakt overgezet worden op het spel dat je gekocht hebt. Zorg er wel voor dat je hetzelfde Blizzard, Xbox Live of Sony account hebt gebruikt als tijdens het gratis weekend. de PlayStation 4 en Xbox One versies zijn nu al te downloaden.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.