Overwatch game is nu al een wereldwijd succes

  De nieuwe shooter van Blizzard is pas een goede week uit en klaarblijkelijk zat iedereen vol huivering te wachten op deze snelle multiplayer shooter. Momenteel telt de Overwatch game namelijk al zeven miljoen fans en zijn deze spelers bij elkaar al goed voor 119 miljoen uur aan gameplay. Het is daarmee één van werelds beste game lanceringen.

  Deze statistieken maakt Blizzard zojuist bekend. Daarnaast deelde het nog een aantal andere interessante stats en organiseerde het een heus All-Stars event. Spelers wisselden in de eerste week al 326 miljoen keer van hero en de payload werd al elf miljoen keer overgebracht naar zijn plaats van bestemming tijdens de snelle online gevechten. Er kan dus gerust gesteld worden dat het spel heel veel gespeeld wordt en dat de Overwatch game een regelrecht succes is.

  Overwatch game biedt oneindig veel mogelijkheden

  De Overwatch game stelt 21 heroes beschikbaar voor spelers om uit te kiezen. Ieder vervullen ze een eigen rol binnen het team met hun specifieke kwaliteiten, zo heb je bijvoorbeeld assassins, maar ook supports. Dat spelers veel spelen en van karakter wisselen is daarom ook niet verwonderlijk. Te meer nog omdat een volbracht potje jou XP overlevert waarmee je loot boxes verdient die vol zitten met goodies voor jouw karakter.

  Mocht je liever gewoon kistjes uit willen pakken, op zoek naar mooie skins en animaties, dan kan dat ook door ze te kopen. Net als de Overwatch game overigens die sinds 24 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC beschikbaar is.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.