Overwatch Doomfist is nu beschikbaar

  Er is een nieuwe hero voor Overwatch aangekondigd. De langverwachte Overwatch Doomfist hero is nu beschikbaar om te spelen in de Public Test Realm servers op de PC.

  De ruige Doomfist is nu beschikbaar om te spelen. Kruip in de huid van de Overwatch hero die uitgerust is met de Hand Cannon, een wapen dat projectielen afvuurt uit de knokkels van Doomfist. Als secundaire wapen heeft de Overwatch hero een Rocket Punch, hierbij rent Doomfist naar voren en levert een verwoestende slag die zijn vijanden naar achter stoot.

  Wie kan Overwatch Doomfist spelen?

  Op de PC heeft Overwatch Public Test Realms gemaakt. Dit zijn servers waarop mensen tegelijk de testversie van een update spelen. Wanneer de speler een bug tegenkomt, kan diegene dat melden aan het team.

  Public Test Relams zijn voor ieder land beschikbaar, behalve China. Er zijn wel een paar voorwaarden om de openbare test te spelen. Zo moet de speler al een keer ingelogd hebben in de game en het battle.net account moet een goede reputatie hebben. Er mogen dus geen schorsingen of verbanningen op je naam staan.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.