Overwatch cross-platform tussen Xbox One en PlayStation 4?

  Blizzard heeft via haar Overwatch Twitter account laten weten dat ze nadenkt over een Overwatch cross-platform feature tussen Xbox One en PlayStation 4. Een gebruiker stelde de vraag en Blizzard reageerde vrij snel met een Tweet.

  In de Tweet zegt Blizzard een oog te houden op Overwatch cross-platform compatibiliteit voor de consoles. Een Overwatch cross-platform feature tussen PlayStation of Xbox One en PC ziet het bedrijf niet zitten. Volgens Blizzard Entertainment zouden er dan balancing problemen ontstaan vanwege het verschil in controls.

  Bovenstaande Tweet bracht Blizzard afgelopen weekend naar buiten. De ontwikkelaar kijkt dus naar de mogelijkheden voor Overwatch cross-platform play tussen Xbox One en PlayStation 4. Of dit betekent dat het bedrijf de feature ook toe gaat voegen aan de console versies van de game is de vraag, gezien de ontwikkelaar op dit moment alleen zegt naar de mogelijkheden te kijken.

  Overwatch cross-platform play, wat hebben we er aan?

  Wanneer Overwatch cross-platform daadwerkelijk een feit zou worden, betekent dat ook dat de servers samengevoegd worden. Op deze manier weet je dat de servers altijd gevuld zullen zijn. Daarmee zou het bedrijf vrijwel uniek zijn, aangezien cross-platform op dit moment alleen nog tussen consoles en pc kan, maar niet tussen consoles onderling.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.