Overwatch cheaters aangepakt met banhammer

  Overwatch cheaters worden gestraft met permanente bans van Overwatch. De Overwatch cheaters laten hun emoties uit op de Overwatch fora.

  Starcatraz, Overwatch Battle.net forum gebruiker heeft een aantal berichten verzameld van Overwatch cheaters die zich hebben uitgelaten op de fora. Nu blijkt dat er een aantal Overwatch hacks zijn gebruikt die volgens de makers niet te traceren zouden zijn, maar de uitkomst blijkt anders.

  "Ik ben zo ontzettend pissig! Gisteren heb ik de hack één keer gebruikt waarna ik meteen gebanned wordt van mijn enige Overwatch account dat ik net gekocht had, zelfs de sale is nu voorbij. Die verdomde mensen vertelde me dat de hack niet te traceren valt." Schreef een Overwatch cheater.

  Een andere gebruiker complimenteerd Blizzard dat ze hem gepakt hebben. Hij had niet gedacht dat Blizzard de hacks had kunnen vinden. Misschien dat de cheaters nog het een en ander van Sombra moeten leren.

  Overwatch cheaters beginnen met een schone lei

  Overwatch cheaters kunnen nog wel online gaan, maar ze moeten de game opnieuw aanschaffen en een nieuw Battle.net account aanmaken. Samen met een aantal andere maatregelen moet de speler Blizzard er van overtuigen dat ze niet dezelfde streken uithalen.

  Het is begrijpelijk dat deze Overwatch cheaters boos zijn op de mensen die gezegd hebben dat de cheats niet te traceren zouden zijn, maar het is lastig om sympathie te voelen voor Overwatch cheaters die weten wat de gevolgen van hun acties zijn.

  Meer weten over Overwatch? Check dan onze Overwatch Review en er is ook een nieuwe map op komst.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.