Overwatch 2 gelekt door trainingsdocumenten?

  Overwatch 2 is mogelijk gelekt door trainingsdocumenten (voor presentatoren) die in handen zijn gevallen van ESPN. ESPN zegt dat de documenten echt zijn en dat ze een bron hebben die dat aantoont. Overwatch 2 zal dus mogelijk getoond worden op Blizzcon.

  Volgens ESPN zal Overwatch 2 bomvol PvE elementen zitten, waaronder missies en een 4-player co-op verhaal in Rio de Janeiro. De nieuwe verhaalmodus zal volgende de documenten features bevatten zoals in-game items en Hero talents.

  De game zal ook een multiplayer functie ontvangen, er is namelijk een game mode genaamd "Push". Push zal zich afspelen in Toronto. Dat is tenminste als de documenten kloppen. Blizzard heeft nog niets laten weten. Verder staat er ook dat fans een nieuwe Hero kunnen verwachten. Dit zal hoogstwaarschijnlijk Echo zijn. Een hero die getoond is in de cinematic trailer van Ashe. De Push and PvE modus zullen beide speelbaar zijn tijdens Blizzcon 2019. De kans is groot dat de game dan wordt aangekondigd.

  Er zijn al meerdere games van Blizzard de afgelopen tijd. Van Diablo 4 tot de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft. Blizzard had ook al in juni aan Kotaku verteld dat een nieuwe fps die zich zou afspelen in het Starcraft universum was gecanceld. Op deze manier kon Blizzard zich richten op een uitbreiding of vervolg op Overwatch en Diablo 3. Nu Diablo 4 en Overwatch 2 gelekt zijn lijkt het erop dat Blizzcon dit jaar veel te bieden heeft.

  Blizzcon zal 1 november van start gegaan en duurt tot zondag 3 november.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.