Overlord Fellowship of Evil aangekondigd voor spotprijs

  Codemasters brengt na zes jaar stilte op het gebied van Overlord een nieuwe game uit. De nieuwste game in de franchise heet Overlord Fellowship of Evil en is alleen digitaal te downloaden voor Xbox One, PlayStation 4 en PC voor maar 19,99 euro.

  Overlord Fellowship of Evil speel je niet alleen, maar samen met je drie slechtste/beste vrienden zowel online of offline. En wanneer je genoeg hebt van je vrienden kan je ze natuurlijk altijd bedriegen want een slecht personage speelt natuurlijk nooit volgens de regels. Opvallend is ook dat er geen third person view meer aanwezig is maar dat het spel gespeeld wordt vanuit een top view positie. Check de bovenstaande trailer om een eerste indruk op te doen!

  Overlord Fellowship of Evil

  Overlord Fellowship of Evil

  Met een script geschreven door award winnaar Rhianna Pratchett geeft Overlord Fellowship of Evil spelers een nieuwe donkere en humoristische verhaallijn. Nadat de laatste Overlord overleden is nemen de spelers een nieuwe rol op zich van één van de vier Netherghuls. Deze nieuwe schurken vormen een toevoeging aan de donkere wereld en zijn vastberaden om vernietiging en terreur over de wereld te verspreiden.

  Overlord Fellowship of Evil

  Samen met hordes aan minions breng je een golf van vernietiging over de wereld waarbij humor niet vergeten is. Fans zullen blij zijn met het feit dat de minion meester Gnarl weer terug is met de geliefde stem van Marc Silk. Maar jij blijft natuurlijk samen met je vrienden de baas van de humoristische maar gevaarlijke minions.

  Developers Diary

  Naast een nieuwe trailer, game aankondiging en hilarische tweets van Gnarl (zie hieronder) komt Codemasters ook met een Developers Diary. In deze video vertellen de ontwikkelaars waar de game over gaat en waar zij zich op hebben geconcentreerd. Voornamelijk de gevechten, minions en een uniek verhaal staan centraal maar ook de co-op mogelijkheden worden uitgelicht. Check vooral de video in de onderstaande tweet van Gnarl.

  Overlord Fellowship of Evil

  Verkijgbaar vanaf 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.