Overkill's The Walking Dead trailer toont nieuw personage

  Er is een nieuwe Overkill’s The Walking Dead trailer uitgebracht. In de trailer wordt een nieuw personage aangekondigd en laat beelden zien van wat zij allemaal doorstaan heeft.

  Een van de meest interessante aspecten van het kijken of spelen van een zombie film, serie of game is het verhaal van de personages. Want hoe zijn ze terechtgekomen op het pad dat ze bewandelen? In de nieuwste trailer van de The Walking Dead game is dit precies wat we te zien krijgen.

  Overkill’s The Walking Dead trailer laat Maya zien

  Het nieuwe personage dat geïntroduceerd is heet Maya. Zij werkte in een ziekenhuis als verpleegster toen zij een patiënt binnenkreeg die was gebeten door een zombie. Al snel waren alle patiënten geïnfecteerd met het virus en was het ziekenhuis overspoeld met zombies.

  De enige mensen die te zien zijn in de video zijn Maya en haar collega, die later ook werd gebeten. Hierdoor had Maya geen andere keus dan hem neerschieten, dat ongetwijfeld een traumatische gebeurtenis was. Tussen de video door zien we Maya die haar bloederige handen wast en terugdenkt aan de gebeurtenis. Er zijn geen gameplay beelden getoond in de video.

  Release is deze herfst

  De game zal een first person shooter worden waarbij tot vier spelers (in co-op) met elkaar samen kunnen werken om hordes met zombies te verslaan. Volgens ontwikkelaar Overkill Software speelt de game zich af in het universum van The Walking Dead en bevinden spelers zich in Washington D.C. Het personage dat als eerst werd aangekondigd is Aidan, zijn trailer is op YouTube te bekijken.

  Overkill’s The Walking Dead was al een paar keer uitgesteld. Vorig jaar werd er een release aangehouden van de tweede helft van 2018. In de omschrijving van de nieuwe trailer staat dan ook dat het spel in de herfst uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Overkill's The Walking Dead

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.