Overkill's The Walking Dead release opnieuw uitgesteld

  De Overkill's The Walking Dead release is opnieuw uitgesteld. De first-person shooter zou eigenlijk halverwege dit jaar moeten uitkomen. Het is niet de eerste keer dat de game is uitgesteld.

  Overkill's The Walking Dead werd in 2014 aangekondigd en zou aanvankelijk in 2016 uitkomen. Uitgever Starbreeze besloot de game in 2016 uit te stellen naar 2017. Deze datum wordt niet gehaald en de Overkill's The Walking Dead release is wederom uitgesteld.

  Overkill's The Walking Dead release volgend jaar

  Starbreeze heeft aangekondigd dat de game nu uitkomt ergens halverwege 2018. Waarom de game wederom is uitgesteld is niet bekend. Eerder werd de release aangepast om de game tegelijkertijd op de Aziatische markt uit te brengen.

  Overkill's The Walking Dead is een standalone game gebaseerd op de populaire The Walking Dead serie, gemaakt door Robert Kirkman. De game heeft nieuwe personages en verhalen die zich binnen het Walking Dead universum afspelen. De game komt uit voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Het spel wordt niet de eerste Walking Dead game. Eerder bracht Terminal Reality al een Walking Dead shooter genaamd Survival Instinct uit. Deze was niet echt populair. Verder zijn er de Walking Dead Telltale games.

  Overkill's The Walking Dead

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.