Overkill's The Walking Dead details bekend

  Er zijn nieuwe Overkill's The Walking Dead details bekendgemaakt. Deze informatie kwam naar voren in het kwartaalrapport van uitgever Starbreeze. Ook de precieze reden voor het uitstellen van de game is onthuld.

  Afgelopen week werd bekend dat de release van Overkill's The Walking Dead opnieuw werd uitgesteld. Tot nu toe waren er maar weinig details over de game bekend. Met de nieuwe Overkill's The Walking Dead details weten we wat meer over wat we kunnen verwachten.

  Overkill's The Walking Dead details bekend na rapport

  Uit het kwartaalrapport van Starbreeze blijkt dat de game compleet nieuwe personages bevat. De levels in de game zijn dynamisch, waardoor er een hogere replaywaarde is. Het maken van een game met een hoge replaywaarde is ook een van de doelen die Starbreeze voor het spel heeft aangegeven.

  Overkill heeft wat meer tijd nodig dan verwacht om deze zaken in de game te verwerken. Daarom is de release met een jaar uitgesteld. Meer dan 80 mensen werken momenteel aan het spel.

  Volgens de ontwikkelaars wordt de game een online multiplayer first person shooter waarin je met je vrienden moet samenwerken. Het speelt zich af in het apocalyptische Washinton DC. Je moet op zoek gaan naar spullen, andere overlevenden ontmoeten en uiteraard zombies vermoorden. Net als in andere Walking Dead games, is het menselijke gevaar ook onderdeel van de game.

  Overkill's The Walking Dead komt in de tweede helft van 2018 uit. De game is dan te verkrijgen op PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Overkill's The Walking Dead

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.