Overcooked Special Edition release voor Switch bekendgemaakt

  De Overcooked Special Edition release voor de Nintendo Switch is op 27 juli 2017. Naast het gewone spel, bevat de special editie de uitbreidingen The Lost Morsel en Festive Seasoning. Bekijk een klein voorproefje in de trailer bovenaan.

  Sinds 2016 was Overcooked al beschikbaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4, nu komt het simulatie spel ook naar de Switch. Daarmee wordt het aanbod op de console weer iets uitgebreid.

  Ontwikkelaar Ghost Town Games en uitgever Team17 zijn niet de enige die met een oude game willen profiteren van het succes van de Switch. Dragon Ball Xenoverse 2 komt in september ook naar de Nintendo Switch.

  Informatie over de Overcooked Special Edition release

  In de speciale editie van Overcooked kunnen spelers lokaal met twee of vier spelers gamen om zo binnen een bepaalde tijd gerechten te koken. De speler kan kiezen uit 44 verschillende campagne levels die solo of in co-op gespeeld kunnen worden. Daarnaast zijn er 9 co-op levels waarin spelers tegen elkaar kunnen strijden.

  Spelers kunnen verschillende chefs kiezen om mee te spelen. Er zijn in totaal 22 verschillende personages waaronder een dinosaurus, robot of zelfs een rendier. Er zijn verschillende keukens beschikbaar waarin spelers recepten kunnen uitproberen.

  Overcooked Special Edition komt op 27 juli, 2017 naar de Switch voor 19,99 euro. In onze Overcooked review voor de Xbox One hebben we de game een 8,5 gegeven. Het is nog afwachten of de Switch versie ons gaat bevallen.

  Overcooked! Gourmet Edition

  Verkijgbaar vanaf 14 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.