Overal Minecraft spelen met de Minecraft Gameband

  Met behulp van de Minecraft Gameband kun je voortaan overal je Minecraft data met je meenemen. Deze nieuwe gadget maakt dit mogelijk voor Minecraft spelers.

  De Gameband, die als een soort USB stick functioneert, slaat al je Minecraft data op zodat je deze altijd mee kunt nemen en dus niet slechts thuis verder kan met de werelden die je hebt gebouwd.

  Bovendien kun je de Gameband ook gebruiken als een horloge of als soort agenda, waardoor de functie van de Gameband niet beperkt blijft tot een draagbare USB stick. Ook kan de Gameband afbeeldingen en simpele animaties weergeven. De Gameband is te gebruiken op PC, Linux en Mac, dus iedereen kan ermee aan de slag.

  Minecraft Gameband idee van community

  Het idee om iets als de Gameband te ontwerpen kwam vanuit de community. Aangezien mensen vaak onderweg zijn leek het de community een goed idee om iets te ontwikkelen waardoor zij al hun data makkelijk konden meenemen. De Gameband is het resultaat. Omdat Minecraft nog steeds heel veel spelers wereldwijd heeft en superpopulair is, lijkt de ontwikkeling van de Gameband een goede investering.

  De Minecraft Gameband is verkrijgbaar bij onder andere Bart Smit. Het eerste jaar maakt de Gameband gratis back-up zodat je je data kunt behouden, zelfs als je deze kwijt bent geraakt. Ook heeft dit accessoire een eigen website. De vraagprijs voor een Gameband bedraagt ongeveer 99 euro.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.