Outriders game trailer getoond tijdens Square Enix persconferentie

  Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix is een Outriders game trailer getoond. De game werd eerder aangekondigd op Twitter, maar er waren tot nu toe weinig beelden. Nu hebben we de eerste volledige trailer gezien. Outriders moet uitkomen in de zomer van 2020.

  Outriders wordt een drop-in drop-out co-op shooter voor één tot drie spelers. De game wordt gemaakt door People Can Fly, de studio achter Bulletstorm en Gears of War Judgement. Volgens de ontwikkelaar zal de game een sterk verhaal hebben in een vijandige wereld waar je steeds terug zal willen komen.

  Het lijkt erop dat de hoofdpersonages van de game op een onbekende planeet vechten tegen grote aliens of gemuteerde monsters. Ze maken gebruik van een wapens die er interessant uitzien - in ieder geval cosmetisch. Verdere plotdetails laten nog op zich wachten.

  Wanneer krijgen we meer te zien dan deze Outriders game trailer?

  Outriders moet uitkomen in de zomer van 2020. Een exacte releasedatum is niet bekend. Wel heeft de ontwikkelaar tijdens de Square Enix persconferentie laten weten dat we deze winter meer nieuws kunnen verwachten. Mogelijk krijgen we tegen die tijd nieuwe details, zoals gameplay beelden of een releasedatum.

  De game is aangekondigd voor PS4, Xbox One, en PC.

  Outriders

  Verkijgbaar vanaf 30 september 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.