Outlast 2 release op Steam, PS4 en Xbox One

  De Outlast 2 release is vandaag verschenen op Steam, PS4 en Xbox One. De first-person horror game van ontwikkelaar Red Barrels is voor 27,99 euro te downloaden.

  Het vervolg op Outlast is vanaf vandaag te downloaden op Steam. Het spel is ontwikkeld door Red Barrels en speelt zich af in Sonorawoestijn op de grens van Mexico en de Verenigde Staten. De game volgt het verhaal van journalisten Blake en Lynn Langermann, zij trekken de woestijn in om de moord van een zwangere vrouw te onderzoeken. Net als de voorganger van Outlast 2 is deze game gefocust op stealth, want de Langermanns zijn nou niet bepaald vechtersbazen.

  Veel schuilen en sluipen

  Blake, die je bestuurt in de game, kan niet vechten en je zult dus door te schuilen, kruipen, klimmen en rennen verder moeten komen in de game. Hij heeft gelukkig wel een camera met nachtvisie en een geluidsdetectie systeem die hem helpt bij het navigeren door de donkere woestijn.

  Tijdens het onderzoek in de woestijn komt Blake een soort sekte tegen die voor de nodige horror in de game zullen zorgen. Ook raakt Blake's vrouw vermist en dus moet Blake zowel een moord oplossen als zijn vermiste vrouw terug vinden.

  Outlast 2 release vandaag

  Outlast 2 is nu dus uitgekomen voor de PC, PS4 en Xbox One. Voor mensen die de eerste game uit de Outlast serie gemist hebben verschijnt op 28 april de bundel Outlast Trinity. In deze bundel zit de eerste Outlast game, de Whistle Blower DLC van Outlast en Outlast 2. Outlast Trinity verschijnt ook op PC, PS4 en Xbox One.

  Het eerste deel van Outlast kreeg in onze review een 8.0. Outlast 2 zou eerder geweigerd worden in Australië vanwege een aanstootgevende scene in de game, maar hier werd later toch op teruggekomen.

  Outlast

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.