Osiris: New Dawn Steam Early Access is vanaf vandaag beschikbaar

  Osiris: New Dawn Steam Early Access is vanaf vandaag te vinden in de Steam Early Access bibliotheek. In Osiris: New Dawn zijn interplanetaire expedities in het jaar 2046 mogelijk. Je gaat in opdracht van de United Nations of Earth mee als deelnemer van het tweede kolonisatieteam om te onderzoeken of er leefbare planeten zijn om te koloniseren.

  Osiris: New Dawn speelt zich af in het jaar 2046, wanneer de mensheid het universum gaat ontdekken. Je wordt op expeditie gestuurd naar de "Gliese 581 system" in opdracht van de United Nations of Earth (U.N.E.) als lid van het tweede kolonisatie team.

  Na een noodlanding bevind je je op een onbekende planeet waar je een basis zal moeten bouwen. Intussen zal je moeten overleven tussen de zware weersomstandigheden en de onbekende aliens die zich op de planeet bevinden.

  Samen met de Osiris: New Dawn Steam Early Access is er ook een trailer uitgebracht. In deze trailer van ongeveer 2 minuten valt een hele hoop te zien. Onder andere de omgeving, de artwork, gebouwen en zelfs de gevaren die in de game op de loer zullen liggen.

  De game wordt ontwikkelt door Fenix Fire Entertainment en gepubliceerd door Reverb Triple XP. Osiris: New Dawn is een mix van genres, waaronder survival, avontuur, MMO en shooter.

  Osiris: New Dawn Steam Early Access niet alles van Fenix Fire Entertainment

  De kleine gamestudio Fenix Fire Entertainment is opgericht in 2010 door Brian en Anna McRae. De gamestudio heeft meerdere games op haar naam staan waaronder "Source" en de mobiele game "Roboto."

  Osiris: New Dawn Steam Early Access is nog in ontwikkelingsfase. Er zullen dus nog veel veranderingen komen tijdens de ontwikkelingen van de game. Tot nu toe zijn er wel al veel positieve reacties verschenen op de Steampagina van de game.

  Osiris: New Dawn

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.