Oscars 2019 voor het eerst sinds 30 jaar geen presentator

  Voor het eerst sinds 30 jaar heeft de Oscars geen presentator. De Oscars van 2019 wordt door verschillende beroemdheden gepresenteerd. De beslissing komt nadat Kevin Hart zich toch weer heeft teruggetrokken. De komediant heeft besloten om de avond niet te presenteren.

  Kevin Hart zou in eerste instantie de Oscars van 2019 presenteren, maar er kwam commentaar op homofobe grappen die hij in het verleden heeft gemaakt. Hij nam daarna afstand van het presenteren en was nog te gast bij Ellen DeGeneres. Ellen nam uiteindelijk contact op met de organisatie achter de Oscars. Als reactie hierop liet de organisatie weten dat Hart de show toch mocht presenteren.

  De komediant moest nadenken over de beslissing. Gisteren heeft hij dan toch een besluit genomen. Tijdens Good Morning America bevestigde Kevin Hart dat hij niet de Oscars gaat presenteren. Hij zei tijdens de uitzending het volgende:

  "Het is lastig om te voorspellen wat er kan gebeuren. Ik wil niet dat mensen denken dat er iets speelt tussen mij en de Academy."

  Hierdoor moest de organisatie achter de Oscars een belangrijk besluit maken, want de Oscars komen steeds dichterbij. De show vindt namelijk op 25 februari plaats.

  Oscars 2019 geen presentator

  Het was dus de vraag wat er ging gebeuren, maar nu hebben we het antwoord. Variety bevestigde gisteren dat de producers van de Oscars enkele beroemdheden zal selecteren om verschillende momenten te presenteren. De avond wordt dus verzorgd door meerdere mensen. De laatste keer dat de Oscars door meer dan drie personen werd gepresenteerd was in 1987. We hoeven ons geen zorgen te maken, want de Oscars gaan gewoon door.

  Wil je meer van de Oscars weten? Volgens de Oscars zijn dit de beste regisseurs die er zijn. Ook deze jonge acteurs moeten we in de gaten houden. Zij zullen het later maken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.