Oscars 2015 gepresenteerd door Neil Patrick Harris

  De uitreiking van de Oscars zal worden gepresenteerd door Neil Patrick Harris, onder andere bekend van How I Met Your Mother. Het is de eerste keer dat hij de Academy Awards zal presenteren.

  Harris zegt zelf erg blij en verrast te zijn dat hij de 87ste Oscars mag presenteren.

  "Ik ben opgegroeid met de Oscars en ben altijd onder de indruk geweest van de sterren die de show presenteerden. Om gevraagd te worden om in de voetsporen te treden van Johnny Carson, Billy Crystal, Ellen DeGeneres, en al die anderen die het geluk hadden om te presenteren, is iets wat ik wilde bereiken voor ik doodga."

  Neil Patrick Harris is vooral bekend in zijn rol al Barney in How I Met Your Mother, waarvoor hij genomineerd werd voor een Emmy en een Golden Globe. Hij speelt ook in het onlangs verschenen Gone Girl, geregisseerd door David Fincher. Harris presenteerde.

  Oscars in februari

  De Oscars worden op 22 februari 2015 uitgereikt in het Dolby Theather in Hollywood. De show vindt om 01.00u Nederlandse tijd plaats en live worden uitgezonden op tv. Een overzicht van de winnaars van afgelopen jaar, is te vinden in een overzicht van de Oscars 2014

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.