Oscar 2017 nominaties worden vandaag bekendgemaakt

  Vandaag worden alle Oscar 2017 nominaties bekendgemaakt. Alle genomineerde zullen in een livestream voorbij komen, dan weet je precies welke films er kans maken op een begeerd beeldje.

  Prayitno

  De livestream zal om 14:18 (Nederlandse tijd) beginnen. Er is nog maar weinig bekend over hoe de genomineerden bekend gemaakt zullen worden, waarschijnlijk zal het gedaan worden door middel van een highlight reel. Het kan ook best zijn dat er acteurs zijn ingehuurd die de nominaties bekend maken, de BAFTAs deden dit namelijk ook.

  Alle categorieën zullen voorbij komen tijdens de livestream. Zelf hebben we ook al een paar films die zeker een beeldje mee naar huis moeten nemen, maar of ze daadwerkelijk genomineerd zijn moet nog blijken. Je kunt de livestream hieronder volgen:

  Oscar 2017 nominaties kunnen verrassend worden

  De Oscars hebben heel wat verschillende categorieën om op te stemmen. Het is daarom niet verrassend als er films die we niet bij de Golden Globes hebben gezien, wel tijdens het 89ste Oscar gala gaan zien. Maar natuurlijk zijn er ook favorieten die waarschijnlijk genomineerd zullen worden.

  Een daarvan is natuurlijk La La Land. De film haalde een grote hoeveelheid Golden Globes binnen en dus is het niet al te gek als ze het trucje nog eens flikken. Ook staat bij veel mensen Deadpool hoog op het lijstje voor een nominatie, de film wist zich namelijk ook bij de Golden Globes te voegen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.