OS X El Capitan update vanaf vandaag beschikbaar

  Apple heeft gisteren aangekondigd dat de nieuwste versie van Apple's besturingssysteem OS X EL Capitan vanaf vandaag te installeren is. De OS X El Capitan update is gratis voor alle Mac gebruikers.

  De nieuwe update is de opvolger van de vorige software: OS X Yosemite. De nieuwe update is bedoeld om de gebruikerservaring van Mac-gebruikers te verbeteren. Een van deze verbeteringen is bijvoorbeeld de Mission Control, waardoor je meteen kunt zien welke programma's je hebt geopend. Door enkel over het scherm te vegen kun je alle openstaande vensters naast elkaar openen.

  OS X El Capitan update krijgt betere systeemprestaties

  Verder is ook Spotlight verbeterd waardoor men nu meer informatie binnenkrijgt, zoals over aandelenkoersen, sportuitslagen, weersvoorspellingen en andere zaken. Ook zijn verschillende apps en programma's aangepast, zoals de notitie app en iCloud.

  Bovendien worden de systeemprestaties van de gehele Mac beter met de update. Dagelijkse activiteiten gaan bijvoorbeeld veel soepeler. De grafische technologie van Apple versnelt nu de Core Animation en Core Graphics waardoor de grafische weergave van apps veel sneller wordt.

  OS X El Capitan is vanaf vandaag gratis beschikbaar en biedt ondersteuning voor alle Macs uit 2009 of later. Ook is het beschikbaar voor enkele modellen uit 2007 en 2008.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.