Originele Xbox spellen dit jaar nog backwards compatible

  Op E3 werd aangekondigd dat de backwards compatibility functie van de Xbox One zou worden uitgebreid met de originele Xbox spellen. Sindsdien hebben we eigenlijk niks meer over deze ontwikkeling gehoord, maar Phil Spencer heeft aangegeven dat de originele Xbox spellen dit jaar nog backwards compatible zullen zijn!

  Microsoft wist vriend en vijand weer te verrassen toen het bedrijf aankondigde dat de Xbox One binnenkort ook de originele Xbox spellen kan draaien. Helaas is het sindsdien altijd stil gebleven rondom deze ontwikkeling, maar Phil Spencer, het hoofd van de Xbox afdeling, heeft zich tijdens de Brasil Game Show uitgesproken over de backwards compatibility functie.

  ''We zijn dichtbij, heel erg dichtbij... Ik heb een klein dashboard waar ik elke dag naartoe ga en dan kan ik alle games zien die we tot nu toe hebben. Op dit moment worden ze nog getest en goedgekeurd.

  ''Ik weet al welke originele Xbox games backwards compatible worden, maar we hebben ze nog niet allemaal aangekondigd en dat kunnen we ook nog niet doen. Dit moet eerst allemaal besproken worden met onze partners, maar ik ben heel positief ingesteld over dit project. De games zien er echt geweldig uit en ze zijn in 2017 allemaal nog te spelen!

  Xbox One backwards compatible

  Microsoft krijgt nog steeds veel lof voor de backwards compatibility functie die het bedrijf heeft toegevoegd aan de Xbox One en de lofzang wordt met het terugbrengen van de originele Xbox games alleen maar groter. Welke originele Xbox games hoop jij dit jaar nog te kunnen spelen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.