Origin Access Premier vanaf vandaag beschikbaar

  Tijdens de E3 van dit jaar kondigde Electronic Arts een nieuw programma voor Origin Acces aan. Inmiddels is Origin Access Premier klaar voor gebruik en kan iedereen een abonnement afsluiten.

  Veel mensen zijn bekend met Origin Access, een programma met een kluis aan games die spelers kunnen gebruiken tegen een maandelijkse of jaarlijkse prijs. Nu is er een grotere versie van dit programma: Origin Access Premier.

  Origin Access Premier

  De voordelen van het Premier abonnement is het feit dat gebruikers eerder toegang krijgen tot bepaalde aankomende games. Volgens EA zijn dit onder andere FIFA 19, Battlefield 5 en meer. Met het standaard Origin Access abonnement krijgen gebruikers slechts tien uur de tijd, met Premier krijgen spelers de kans om de volledige game te verkennen. Ook zal er extra content van EA games beschikbaar komen voor gebruikers van Premier.

  Er zijn in totaal twee abonnementen waar gebruikers uit kunnen kiezen. Dit is een maandelijks of een jaarlijks abonnement. Premier kost 14,99 euro per maand of 99,99 euro per jaar. De normale versie van Origin Access kost 3,99 euro per maand en 24,99 euro per jaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.