Ori and the Blind Forest Definitive Edition release bekend

  De Ori and the Blind Forest Definitive Edition release is bekend, namelijk vrijdag 11 maart. In tegenstelling tot eerdere berichten zal Ori and the Blind Forest Definitive Edition in eerste instantie alleen voor Xbox One beschikbaar zijn.

  De reden hiervoor is, volgens Microsoft Studios’ producent Mark Coates, dat iedere speler, ongeacht platform, hetzelfde spelgenot wil bieden. Om dit te kunnen garanderen zal de Steam versie dus nog iets langer op zich laten wachten. Een datum is nog niet genoemd.

  De Ori and the Blind Forest Definitive Edition release is de verbeterderde en uitgebreidere versie van Ori and the Blind Forest dat eerder door Moon Studios werd uitgebracht. Spelers die het spel reeds in bezit hebben, krijgen de mogelijkheid om voor een zachte prijs het spel te upgraden.

  Gameplay van Ori and the Blind Forest Definitive Edition release

  Nieuw in Ori and the Blind Forest Definitive Edition release

  Via de Xbox nieuwssite laat Mark Coates weten welke updates er allemaal zijn voor de nieuwe Ori and the Blind Forest Definitive Edition. Meest in het oog springende nieuwtje is ‘Black Root Burrows’. Een verlenging van het speelgebied en het hoofdverhaal, waarin je meer gaat leren over Naru het moederfiguur en haar reden om Ori in haar zoektocht te helpen.

  Naast de uitbreiding van de verhaallijn zijn er nog heel veel extra’s toegevoegd die het spelplezier moeten verhogen. Zo is bijvoorbeeld de gameplay geüpgrade, heb je de beschikking over nieuwe ‘dashes’ en aanvallen en zijn er nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd. Voor de echte diehards is er nu de ‘One Life Mode’, wat exact is wat je denkt. Mocht je vrijwel geen gametalent hebben, dan is er in Ori and the Blind Forest: Definitive Edition ook de mogelijkheid om het spel op ‘easy’ uit te spelen.

  Als laatste nieuwtje heeft de nieuwe Ori and the Blind Forest Definitive Edition release een ‘Theater Mode’, waarin echte liefhebbers alle verhalen, trailers en andere mooiigheden van het spel nog eens rustig terug kunnen kijken. Ori and the Blind Forest Definitive Edition is vanaf vrijdag beschikbaar voor Xbox One. Exact een jaar na de vorige release.

  Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.