Orange is the New Black trailer van nieuwe seizoen uitgebracht

  Er is een nieuwe Orange is the New Black trailer uitgebracht om kijkers klaar te stomen voor het vijfde seizoen van de serie. Vanaf 9 juni is de show te kijken.

  De nieuwste trailer voor Orange is the New Black richt zich niet zo zeer op wat er in de eerste aflevering gaat gebeuren. Het vierde seizoen eindigde op een spannende noot en hoe die situatie zich ontvouwd kun je volgende maand zelf ontdekken als het vijfde seizoen wordt toegevoegd aan het Netflix assortiment.

  Orange is the New Black trailer

  Deze trailer richt zich meer op wat er verder te gebeuren staat in Orange is the New Black seizoen 5. We zien hoe de dames in de gevangenis steeds meer in opstand komen tegen het beleid en flinke eisen beginnen te stellen aan wat er allemaal moet gebeuren. Ondanks dat ze gevangen zitten zijn het nog steeds mensen, maar ze worden niet menselijk behandeld onder het huidige regime.

  De gevangenen weten wat ze te doen staat en komen samen als een grote groep. Alleen als iedereen meedoet kan er een verandering komen in het bewind. Het vijfde seizoen van de populaire Netflix serie zal die plotlijn verder uitwerken. Boven dit bericht kun je de nieuwe trailer zelf bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.