Orange Is The New Black seizoen 7 release - einde serie in 2019

  Orange Is The New Black, een van de meest bekeken Netflix series, eindigt na de release seizoen 7. Streaming site Netflix kondigde woensdag aan dat de serie in 2019 zal eindigen. De twitterpagina van Orange Is The New Black toont een video met de cast die vertelde over hun ervaring bij de serie en dat zij de serie gingen missen.

  Fans zijn verdrietig over de beëindiging van de serie, maar bedanken de makers en de cast van Orange Is The New Black op twitter voor het maken van de show. Fans hebben vanaf 2013 tot nu al kunnen genieten van 78 afleveringen van de serie en hebben nog een seizoen te gaan. Toch is het jammer voor de fans dat Orange Is The New Black na de release van seizoen 7 eindigt.

  Orange Is The New Black eindigt na release seizoen 7

  “Na zeven seizoenen is het tijd om vrijgelaten te worden uit de gevangenis.” zei Jenji Cohan, de maker van de serie. “Ik zal alle stoere vrouwen van Litchfield en het geweldige team dat wij hadden missen.” De makers van de serie vertellen dat ook zij verdrietig zijn over het beëindigen van de serie. Cindy Holland, vice-president van originele Netflix content, vertelde dit over de serie:

  “Tijdens het produceren van het eerste seizoen, voelde iedereen die meewerkte aan Orange Is The New Black zich alsof zij een speciaal geheim hadden die zij graag met de wereld wilden delen. Sindsdien hebben we gelachen, gehuild en zijn we woest geweest met de vrouwen van Litchfield. Elk moment met hen voelde als tijd die we leenden, het was te goed om voor altijd te duren. We zijn erg verdrietig omdat wij gedag gaan zeggen, maar we zullen er met een hoogtepunt uitgaan.”

  Orange Is The New Black is een drama/komedie serie. Het gaat over Piper Chapman, gespeeld door Taylor Schilling, die voor 15 maanden naar de vrouwengevangenis genaamd Litchfield wordt gestuurd. Hier komt zij erachter hoe de gevangenis je leven kan veranderen.

  House of Cards, een andere Netflix Original, stopt er na het zesde seizoen ook mee. Deze zal op 2 november al te zien zijn op Netflix, ook deze serie was populair onder de Netflix-kijkers. Dit zijn twee grote series van Netflix die er binnen een korte tijd mee stoppen. Toch werd Orange Is The New Black positiever ontvangen dan House of Cards. Wij hebben een lijst gemaakt met vijf interessante karakters in Orange Is The New Black.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.