Orange is the New Black seizoen 6 trailer belooft nieuwe setting

  De eerste Orange is the New Black seizoen 6 trailer is uitgebracht en belooft een nieuwe setting met zich mee te brengen. De dames van Litchfield zitten namelijk flink in de penarie wegens de gebeurtenissen van seizoen 5. Vanaf 27 juli is het nieuwe seizoen op Netflix te zien.

  De nieuwe Orange is the New Black seizoen 6 trailer geeft een eerste blik op het nieuwe seizoen en belooft een nieuwe setting voor de serie. Litchfield Max is de nieuwe locatie nadat het explosieve vijfde seizoen voor flink wat opschudding zorgde. Met maximale bewaking en een onderzoek naar de moorden staat er meer dan alleen vriendschap op het spel.

  In de trailer komen beelden voorbij van het onderzoek dat loopt wegens de rel die Litchfield sinds het einde van seizoen 4 in de ban hield. Het onderzoek moet duidelijk maken wie de leiding had over de rellen en op basis daarvan zal een gepaste straf uitgedeeld worden. Ook moet het onderzoek duidelijkheid voor de autoriteiten geven over wie moorden gepleegd heeft.

  Het onderzoek lijkt een grote rol te gaan spelen, want door middel van verschillende ondervragingen proberen de autoriteiten de dames uit Litchfield tegen elkaar uit te spelen. Dit helpt de gemoederen niet aangezien de vrouwen ook al door de interne verdeling van Litchfield Max tegenover elkaar staan. Van wat de trailer laat zien gaat dit voor nieuwe relaties zorgen tussen personages die eerst niet zoveel met elkaar omgingen.

  Orange is the New Black seizoen 6 trailer geeft releasedatum

  De releasedatum van Orange is the New Black seizoen 6 wordt ook nog eens benadrukt in de nieuwe trailer. Op 27 juli 2018 verschijnen alle 13 afleveringen van seizoen 6 online op Netflix en kun je het nieuwe seizoen in één keer streamen. Voor het zover is, kun je over de 5 interessantste karakters lezen. Er zijn er namelijk een flink aantal, maar er kunnen maar vijf de beste zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.