Orange Is The New Black seizoen 5 trailer te bewonderen

  De eerste Orange Is The New Black seizoen 5 trailer is uit. Netflix zette de trailer op Youtube. Het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black komt uit op 9 juni.

  Het zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van de exclusieve Netflix serie. De trailer laat zien wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen van de populaire serie.

  Orange Is The New Black seizoen 5 trailer details

  Seizoen 5 gaat direct verder na de gebeurtenissen in seizoen 4. Het brengt de kijker terug naar het omstreden moment dat impact heeft op het leven in de gevangenis.

  In de trailer is een chaotische opstand in de Litchfield gevangenis aan de gang. Het seizoen bestrijkt drie real time dagen en richt zich vooral op het gevecht voor gerechtigheid en gelijkwaardigheid van het leven van de gevangenen.

  Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 9 juni exclusief te zien op Netflix. Eerder werd bekend dat Orange Is The New Black één van de meest teruggekeken series op Netflix is. Ook maakten wij een lijst met 5 redenen waarom je de serie moet kijken.

  Orange Is The New Black is een Amerikaanse televisieserie gebaseerd op de autobiografie van Piper Kerman. De serie vindt plaats in een vrouwengevangenis, waar hoofdpersoon Piper Chapman wordt veroordeeld voor 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld. De serie stelt vooral thema's over sociale ongelijkheid aan de kaak.

  Vergeet niet de trailer bovenaan de pagina the checken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.