Opvouwbare Google Glass online verschenen

  Op de website van de Amerikaanse FCC zijn er enkele foto’s verschenen van de nieuwe opvouwbare Google Glass. De augmented reality bril kun je nu makkelijk opvouwen en de bril wordt nog maar over één oor gedragen. De nieuwe versie is echter nog niet officieel door Google aangekondigd.

  Qua design verschilt de nieuwe bril niet zozeer met zijn voorganger, die in 2013 voor het eerst verscheen. Echter is wel de hardware flink aangepakt en het grootste verschil is dan dat deze nieuwe versie opvouwbaar wordt. De nieuwe versie draagt de naam Entreprise Edition.

  Een ander verschil is dat je nu een lichtje ziet branden aan de voorkant zodra je een video-opname start en ook is de aan knop verplaatst en is de behuizing waterdicht gemaakt. Je kunt de bril ook op 5Ghz WiFi netwerken aansluiten. De eerdere versie verdween een paar geleden van de markt en een consumentenversie kwam er niet. Deze nieuwe versie wordt voornamelijk gericht op bedrijven.

  Opvouwbare Google Glass nog niet officieel aangekondigd

  De informatie en de foto’s van de nieuwe Google Glass zijn momenteel openbaar beschikbaar, hoewel het bedrijf nog niks officieel aangekondigd of bevestigd heeft. Ook een mogelijke releasedatum moet nog volgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.