Optreden van YouTube ster Taylor Davis komt weer naar Nederland

  Niet alleen Hans Zimmer weet indruk te maken met het live spelen van film- en gamemuziek. Een optreden van YouTube ster Taylor Davis gaat ook voor de nodige gamesoundtracks zorgen. De violiste, die mee heeft gewerkt aan games als The Witcher en The Banner Saga, komt dit jaar voor de tweede keer naar Nederland toe.

  YouTube ster Taylor Davis staat op 7 november 2016 in de Melkweg in Amsterdam. Jij kan hier bij zijn! De kaartverkoop van het concert gaat namelijk vanaf vrijdag 3 juni 10:00 uur van start. De tickets zijn te bestellen via Ticketmaster.

  Optreden van YouTube ster Taylor Davis tweede dit jaar

  Het vorige concert van Taylor Davis was een groot succes. In februari speelde de violiste namelijk nog voor een volle zaal in de Sugarfactory. De muzikante heeft de harten van vele gamers én muziekliefhebbers veroverd, door haar uitgebreide repertoire aan covers van gamesoundtracks.

  Taylor Davis is bekend geworden door haar muzikale talent dat ze via haar YouTube kanaal met de wereld deelt. Al meer dan 150 video's heeft Taylor Davis gedeeld en deze trend zal ze ongetwijfeld voortzetten. Games als Zelda en Final Fantasy komen in haar setlist voorbij, maar ook muziek van bijvoorbeeld Pirates of the Caribbean en Sword Art Online keren terug in een viool versie. Inmiddels heeft YouTube ster Taylor Davis al meer dan 1,3 miljoen abonnees en 190 miljoen views.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.