OPROEP: Doe vrijdag mee met onze Battlefield 3 livestream

  Vorige maand speelden wij twee uur lang Call of Duty: Black Ops II met jullie op de Xbox 360 en PlayStation 3. Aanstaande vrijdag - zoals elke laatste vrijdag van de maand - is het alweer tijd voor een volgende livestream. Dit keer spelen wij Battlefield 3, eveneens op de consoles!

  Battlefield 3 is razend populair, natuurlijk vooral dankzij de online multiplayer. Aankomende vrijdag zullen we kijken hoe goed jullie in Battlefield 3 zijn, want dan houden wij een livestream hier op XGN. De redactie, met onder andere Hugo, Rob en Daan, zal het tegen jullie opnemen op de Xbox 360 en de PlayStation 3.

  Je kunt vrijdag 29 maart meekijken en meechatten op XGN, maar natuurlijk ook zelf in de game meespelen tegen onze redactie! Vanuit Amsterdam streamen we live wat er gaande is in Battlefield 3. Vanaf 16:00 zijn we live te volgen tot 18:00. Het eerste uur spelen we op de PlayStation 3. Daarna schakelen we over naar de Xbox 360.

  Als je vrijdag mee wilt spelen, voeg ons dan op zowel Xbox 360 als PlayStation 3 toe aan je vriendenlijst met de gamertag 'XGNLive'. Zodra wij gaan beginnen zullen we je uitnodigen om mee te doen, zorg dus wel dat je dan online bent!

  Het wordt een geweldige middag die je niet mag missen, tot dan!

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.