Oppo Reno vanaf 10 mei in Nederland beschikbaar

  Vanaf aanstaande vrijdag 10 mei ligt de gloednieuwe OPPO Reno in Nederland in de winkels. De OPPO Reno is voor €499 verkrijgbaar en komt met een aantal opvallende vernieuwingen. Zo heeft de smartphone een uitschuifbare camera aan de voorkant en een innoverende cameramodus voor in de nacht voor de achtercamera.

  Welke vernieuwingen brengt de OPPO Reno met zich mee?

  Elke release van een nieuwe OPPO telefoon komt natuurlijk met meerdere verbeteringen en technische snufjes. OPPO weet zich deze keer vooral te innoveren als het gaat om de camera. De OPPO Reno heeft een panoramisch scherm dat de hele voorzijde vult. Dit scherm heeft een grootte van 6.4-inch. Hierdoor is er geen ruimte voor de camera en daarom komt OPPO nu met de unieke ‘pivot rising camera’ voor de Reno. Deze camera zit verborgen in het scherm en komt binnen 0,8 seconde onder een maximale hoek van 11 ° tevoorschijn wanneer er een selfie wordt gemaakt. Deze uitschuifbare camera heeft 16MP.

  OPPO heeft er alles aangedaan om deze functie zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo garandeert het bedrijf dat de ‘haaienvincamera’ zichzelf in totaal 200.000 keer kan uitschuiven. Dit is 100 keer op één dag en moet genoeg zijn voor de komende vijf jaar. Daarnaast heeft de camera ‘drop protection’. Dit betekent dat de camera zichzelf automatisch terugtrekt wanneer je de telefoon laat vallen.

  Voor OPPO is de camera erg belangrijk. Om de achtercamera lenzen te beschermen beschikt de Reno over een keramische O-dot. Hiermee wordt de telefoon verhoogd als hij op een vlakke ondergrond ligt.

  OPPO Reno foto

  Wat zijn de technische specificaties?

  Naast de 16MP camera aan de voorzijde heeft de nieuwe smartphone van OPPO een camera van 48MP aan de achterkant. Met de Ultra Nacht Modus 2.0 kan de achtercamera meer helderheid en details registreren dan het menselijke oog.

  De telefoon heeft 6GB aan intern geheugen en 256 GB aan opslagcapaciteit. Het toestel is verkrijgbaar in twee kleuren. Die kleuren zijn Oceaan Green en Jet Black. De Reno maakt daarnaast gebruik van ‘dual-side gloss polishing’. Hiermee worden verschillen in de oppervlaktestructuur geëgaliseerd.

  De nieuwe OPPO telefoon is in Nederland vanaf 10 mei verkrijgbaar bij T-Mobile, MediaMarkt, Belsimpel, Coolblue en Mobiel.nl.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.