OPPO Reno release onthuld tijdens launch event in Zürich

  Na de OPPO RX17 Pro en RX17 Neo werd het voor OPPO tijd om een nieuwe smartphone in Europa te introduceren. Tijdens het launch event in Zürich werd vandaag de OPPO Reno-lijn aangekondigd. De OPPO Reno release brengt drie smartphones met zich mee, die ieder een eigen unieke functie hebben.

  In Nederland zullen twee van de drie modellen uit worden gebracht. Daarvoor heeft OPPO een hele logische verklaring, want een van de OPPO Reno modellen is een van de eerste 5G-toestellen. In Nederland hebben we nog geen 5G, waardoor de release van deze smartphone op dit moment overbodig is. Het is ook nog niet bekend, wanneer we dit toestel wel in Nederland kunnen gebruiken.

  Drie nieuwe smartphones tijdens OPPO Reno release

  De twee andere modellen zullen wel in Nederland worden verkocht. Dit gaat om de OPPO Reno 10x Zoom en de reguliere OPPO Reno. De smartphones zullen worden uitgebracht in twee verrassend rustige kleuren. Waar de OPPO RX17 Pro en Neo nog in felle kleuren werden uitgebracht, wordt er door OPPO bij deze smartphones gekozen voor rustige ontwerpen. De smartphones zullen beschikbaar zijn in Ocean Green en Jet Black.

  De nieuwe smartphones van OPPO hebben een indrukwekkend scherm. De 5G en 10x Zoom modellen hebben een 6.6-inch scherm en de reguliere OPPO Reno heeft een 6.4-inch scherm. Daarnaast vult het scherm bijna de gehele voorkant met een screen-to-body ratio van ruim 93 procent. Dit betekent ook dat er geen notch meer aanwezig is in de nieuwe smartphones van OPPO.

  Oppo Reno Series

  Indrukwekkende specificaties

  Ook de camera van de smartphones die zijn aangekondigd tijdens de OPPO Reno release is indrukwekkend. De smartphones beschikken namelijk over een 48MP camera aan de achterkant en een 16MP camera aan de voorkant. De camera aan de voorkant zal, net als bij de OPPO Find X, aan de bovenkant uitschuiven. Hierdoor heb je een groot scherm aan de voorkant en toch ongekende fotografische kwaliteit.

  De nieuwe smartphones van OPPO zullen op verschillende data beschikbaar zijn voor het grote publiek. De standaard OPPO Reno is vanaf 10 mei beschikbaar en heeft een adviesprijs van 499 euro. De OPPO Reno 10x Zoom is vanaf begin juni beschikbaar voor een adviesprijs van 899 euro. Tot slot is er nog de OPPO Reno 5G, maar op de Nederlandse release zullen we nog even moeten wachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.