Oppo R15 Pro kopen nu mogelijk in Nederland

  Als je de Oppo R15 Pro kopen wil, is dat vanaf heden mogelijk in Nederland. Oppo gaat namelijk vanaf deze week telefoons uitbrengen in Nederland. Naast de Oppo R15 Pro is ook de Oppo A3 te koop.

  Maurizio Pesce

  Bij zowel MediaMarkt als Mobiel.nl kun je de Oppo R15 Pro kopen en ook de Oppo A3 is bij beide te koop. Eerder dit jaar maakte de Chinese fabrikant bekend dat er plannen waren om naar Europa te komen en volgende maand verschijnt ook al het eerste vlaggenschip toestel, de Oppo Find X. De fabrikant opende onlangs ook al een kantoor in Rotterdam en de twee toestellen die nu te koop zijn, zijn de eerst twee die rechtstreeks in Nederland verkrijgbaar zijn.

  De Oppo R15 Pro is te vergelijken met de One Plus 6 qua uiterlijk en heeft alleen een paar veranderingen onder het scherm. De processor is namelijk wat minder krachtig met een Snapdrogon 660-chip en met maar een 6GB werkgeheugen. Ook heeft de telefoon 128GB opslagruimte waardoor het prijskaartje uitkomt op 649 euro.

  Er is ook een goedkopere variant in de vorm van de Oppo A3 die je maar 299 euro kost. Deze telefoon heeft een 6,2 inch scherm en is nog een stukje minder krachtig. De telefoon heeft maar 4 GB werkgeheugen, 128 GB opslagruimte en een MediaTek Helio P60-chip. Ook heeft deze telefoon maar één 16 megapixel-camera achterop en is er een 8 megapixel-camera voor selfies.

  Oppo R15 Pro kopen of juist nog wachten

  Je kunt de Opp R15 Pro nu kopen of juist nog even wachten voor het volgende vlaggenschip. De Oppo Find X is namelijk de eerste telefoon die de Chinese fabrikant groots uit gaat brengen in Europa. Het bijzondere aan die telefoon is dat deze ook geen notch meer heeft, maar in plaats daarvan een schuifsysteem voor de camera.

  Het is niet de eerste keer dat Oppo voor een randloos scherm gaat, want dat werd vorig jaar ook geprobeerd. Toen was het de Oppo Find 9 die bijna compleet randloos leek te worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.