OPPO Find 9 gelekt, bijna compleet randloos

  Een aantal afbeeldingen van een mogelijke OPPO Find 9 zijn opgedoken. Het nieuwe toestel van het Chinese bedrijf lijkt de 'randloze telefoon' naar nieuwe hoogtes te brengen.

  Het lek werd als eerste gedeeld door Gizmo China. Op de afbeeldingen zien we een toestel dat mogelijk de OPPO Find 9 is. Het lijkt op een prototype van een telefoon met een randloos scherm, maar dit toestel zou toch echt de opvolger kunnen zijn van de OPPO Find 7, een toestel dat OPPO uitbracht in mei van 2014. Een toestel dat overigens bruikbaar is op het Nederlandse netwerk, een goede voorbode voor de opvallende OPPO Find 9.

  Meer info over de OPPO Find 9 dankzij lek

  Het lek laat ook een aantal specificaties zien van het toestel van OPPO. Naast het 5,5 inch scherm met een resolutie van 1440 bij 2560 pixel, goed voor een ppi van 534. Het toestel zou draaien op een Snapdragon 835 processor van Qualcomm en een Adreno 450 GPU. DE telefoon zou in twee versies komen, namelijk de 64GB opslag met 4GB RAM of 128GB aan opslag en 6GB werkgeheugen.

  Het meest opvallende aan het lek blijft toch het randloze scherm van de OPPO Find 9. Een schatting van het screen-to-body ratio ligt boven de 90%. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Mix, momenteel één van de bekendste randloze toestellen, die een ratio heeft van bij 84%.

  Oppo Find 9

  Of het toestel daadwerkelijk is wat er te zien is op de gevonden afbeeldingen is nog maar de vraag. De verwachting is dat het toestel nog in de eerste helft van 2017 uitgebracht gaat worden, in ieder geval in China, de thuismarkt van OPPO. Of de telefoon ook in andere landen uitgaat komen en of het toestel uberhaupt werkt in Nederland is nog niet bekend.

  Smartphones zonder randen worden steeds gebruikelijker. Bekijk hier ons overzicht randloze smartphones voor 2017.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.