OPPO en T-Mobile gaan samenwerken om 5G toegankelijk te maken in Nederland

  OPPO en T-Mobile gaan een partnership aan om samen te werken. Beide bedrijven hebben vergelijkbare ambities op het gebied van technologie en om 5G toegankelijk te maken in Nederland. Vandaag is bekendgemaakt dat de OPPO RX17 Pro smartphone exclusief aan het T-Mobile assortiment is toegevoegd.

  OPPO

  OPPO en T-Mobile willen samen gaan werken en zijn daarom een partnerschap aangegaan. Het is de eerste keer dat OPPO een direct partnerschap aangaat met een Nederlandse Telecompartner. Alsnog is het niet helemaal verrassend dat de twee bedrijven gaan samenwerken, aangezien OPPO al eerder dit jaar haar eerste 5G-smartphone presenteerde. T-Mobile is bezig met de voorbereidingen van de uitrol van 5G in 2020.

  Wat is OPPO?

  OPPO is een Chinese smartphonefabrikant die steeds populairder wordt in Europa. Het bedrijf is opgericht in 2001 en begon met het produceren van elektronica in 2004. Sindsdien is het bedrijf steeds groter geworden. In 2016 werd OPPO de grootste smartphonefabrikant in China.

  De OPPO RX17 Pro smartphone is exclusief toegevoegd aan het T-Mobile assortiment. Het toestel is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk Radiant Mist en Emerald Green. Klanten kunnen een abonnement van 5gb en 120 belminuten voor 36,50 euro per maand aanschaffen. De OPPO RX17 Pro heeft een 6,4-inch Full HD+ display met een 'waterdruppel'-scherm en speciale features voor avond- en nachtfotografie.

  Verder wordt de telefoon aangedreven door de Snapdragon 710 processor met 6GB RAM en 128GB opslaggeheugen. Benieuwd wat ons opviel? Lees dan ons artikel over de OPPO RX17 Pro vs OPPO RX17 Neo. Voor meer informatie kan je ook onze OPPO RX17 Pro review lezen.

  Foto door Cheon Fong Liew

  Foto: Cheon Fong Liew

  Waarom gaan OPPO en T-Mobile samenwerken?

  De reden dat OPPO en T-Mobile samen gaan werken, is omdat ze het goed met elkaar kunnen vinden op het gebied van technologie en 5G. Afgelopen zomer presenteerde OPPO haar telefoons in Europa en dit werd erg goed ontvangen door de Nederlandse consument. Harrison Chen, CEO OPPO Nederland, ziet de toekomst positief. Hij zegt trots te zijn op de samenwerking met T-Mobile en zegt het volgende in een statement:

  “Bij OPPO willen we producten creëren die de perfecte combinatie vormen van design en technologie. Vanuit dit uitgangspunt is de RX17 Pro ontwikkeld, en is het onze ambitie om samen met T-Mobile nog meer Nederlanders kennis te laten maken met dit toestel.”

  OPPO RX17 Neo aangekondigd

  Los van de OPPO RX17 Pro, werd in november ook de OPPO RX17 Neo aangekondigd. Dit toestel is net zo groot als de Pro versie en de camera heeft dezelfde kwaliteit. Het verschil tussen de twee toestellen zit hem in de processor. Die is bij de Neo iets minder. Het toestel maakt namelijk gebruik van de Qualcomm 660 Processor.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.