OPPO brengt nieuwe 5G smartphones naar Europa

  De afgelopen tijd gaan er steeds meer geruchten rond over 5G netwerken, een nog snellere versie van de huidige mobiele netwerken waar we over beschikken. Nu heeft OPPO aangekondigd dat de eerste 5G smartphone aan het einde van 2019 uit zal komen in samenwerking met telecombedrijf Swisscom.

  Deze plannen zijn zojuist aangekondigd op het Swisscom 5G Event in Zwitserland. Ook is de eerste smartphone die het 5G netwerk zal ondersteunen onthuld, namelijk de OPPO Reno 5G. OPPO lijkt de tijd voorbij te gaan, aangezien er ook al plannen met T-Mobile zijn aangekondigd om het 5G netwerk toegankelijk te maken in Nederland, maar dit staat pas gepland voor 2020.

  Dit alles maakt deel uit van het 5G Landing Project van OPPO. Hiermee wil de fabrikant samenwerken met telecomaanbieders over de hele wereld om 5G sneller uit te rollen.

  Welke smartphone krijgt toegang tot het 5G netwerk?

  De eerste smartphone die de mogelijkheid zal bieden om gebruik te maken van het 5G netwerk wordt de OPPO Reno 5G. Dankzij het 5G netwerk heeft de gebruiker nog snellere toegang tot het internet. Aan het begin zal dit een luxe toevoeging zijn, maar later zal dit net zoals 4G dat nu is waarschijnlijk de norm worden.

  De samenwerking tussen T-Mobile en OPPO zorgt niet alleen maar voor de komst van het 5G netwerk in Nederland, maar ook voor de komst van een nieuwe smartphone. De OPPO RX17 Pro is exclusief toegevoegd aan het assortiment van T-Mobile en zal het 5G netwerk ter beschikking stellen van de gebruiker.

  Wat is de Oppo Reno 5G?

  De nieuwe Oppo Reno 5G is niet alleen een bijzondere telefoon omdat deze beschikking geeft tot het 5G netwerk in Zwitserland. De aankomende smartphone heeft namelijk meerdere functies die de telefoon interessant maken voor de verkoop. OPPO wordt dan ook een steeds grotere concurrent voor andere Europese smartphonefabrikanten. De telefoon bevat de volgende features:

  • 10x Hybrid Zoom
  • Ultra-Night Modus
  • Beeldscherm: 93,1 procent screen-to-body ratio
  • 4065 mAh batterij, VOOC Flash Charge 3.0
  • Qualcomm Snapdragon 855
  • ColorOS 6-besturingssysteem

  OPPO Reno 5G informatie

  Dankzij het ColorOS 6-besturingssysteem, de Qualcomm Snapdragon 855-chipset, de 4065 mAh batterij en de VOOC Flash Charge 3.0 wordt er verwacht dat deze telefoon uitzonderlijke prestaties levert wat betreft kracht en laadefficiëntie. Er wordt op 24 april meer informatie verwacht over de aankomende Reno telefoons tijdens het Reno Launch Event in Zürich.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.