Opnames Wonder Woman 2 'schokkend snel'

  Nadat het eerste deel van Wonder Woman uit was gekomen, konden fans niet wachten tot er een vervolg op de film kwam. Op de rode loper van het Cannes Film Festival vertelde regisseur Patty Jenkins iets over wanneer de opnames van Wonder Woman 2 zullen beginnen.

  Warner Bros

  Over de plotdetails van de film is nog niet heel veel bekend. Wel is het bekend dat Gal Gadot opnieuw in de rol van Wonder Woman treed. Chris Pine zal misschien opnieuw in de film verschijnen als Steve Trevor. Dit keer zal Wonder Woman te zien zijn in de Koude Oorlog.

  Precieze opnamedatum Wonder Woman 2 onbekend

  Toen er op de rode loper aan de regisseur Patty Jenkins op het Cannes Film Festival gevraagd werd wanneer de opnames van het tweede deel van Wonder Woman zouden beginnen, vertelde ze eerst dat ze er helemaal niets over mocht zeggen. Maar toen Jenkins opnieuw over de rode loper begon te lopen, vervolgde ze nog met: "Snel, schokkend snel."

  Het zou dus goed kunnen dat de opnames binnenkort gaan beginnen, en dan zouden deze ongeveer een half jaar duren, net als bij de vorige film. Vervolgens hebben de producers nog best veel tijd voor de post-productie. De film zal namelijk pas eind 2019 verschijnen.

  Ben je benieuwd naar de eerste film van Wonder Woman? Hier kan je onze review van Wonder Woman lezen. Vraag je je af waarom Gal Gadot de perfecte actrice is voor Wonder Woman? Dit is waarom Gal Gadot de ideale Wonder Woman is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.