Opnames voor World War Z 2 beginnen in 2019

  Sinds World War Z uitkwam in 2013 wordt er met smart gewacht op een tweede deel. Er werd eerder bekendgemaakt dat het vervolg van World War Z in 2017 zou komen. Het filmen werd uiteindelijk verschoven, omdat het niet goed uitkwam voor de regisseurs. Nu is er toch bevestigd dat het filmen van het vervolg begint in juni 2019.

  Paramount Pictures

  De problemen bleven maar komen voor het vervolg van de bekende zombiefilm. De regisseurs hadden vaak andere projecten waar gewerkt aan moest worden. Daarnaast was het script nog niet goedgekeurd.

  In eerste instantie zou Juan Antonio Bayona de regisseur van het vervolg zijn, maar hij vertrok in 2016 om Jurassic World: Fallen Kingdom te filmen. David Fincher werd daarna aangewezen als regisseur en hij is nog steeds van plan om het vervolg te maken. De makers hebben de tijd genomen om het script zo goed mogelijk te schrijven.

  Het filmen van World War Z 2 gaat door

  Nu is er onthuld dat ze opnames beginnen in juni 2019. Dit werd bekendgemaakt in een interview met de producenten Dede Gardner en Jeremy Kleiner.

  De producenten spraken met Variety en vertelden dat Brad Pitt ook in het vervolg te zien is als Gerry Lane. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.