Ontwikkeling van Kingdom Hearts III nog lang niet afgerond

  In een interview met het Japanse Femitsu geeft Tesuya Nomura, regisseur van zowel Kingdom Hearts III en de Final Fantasy VII remake, een update over de ontwikkeling van Kingdom Hearts III. En de berichten zijn niet zo gunstig voor de fans.

  Tetsuya Nomura gaf in een interview met Femisu, dat werd vertaald door Gematsu een update over de ontwikkeling van Kingdom Hearts III. Het nieuws zal voor de fans hard aankomen, want Nomura geeft aan dat er nog een lange weg te gaan is. Over de ontwikkeling stelt hij namelijk het volgende:

  "Ik kan geen specifieke verklaring geven van wat we tot nu toe hebben gedaan, veel werelden zijn nog niet niet aangeraakt. We hebben progressie op de productie van onaangekondigde werelden, maar deze bevinden zich in een staat waarin we ze niet kunnen tonen. Als we dus gaan kijken naar de ontwikkeling, hebben we nog een lange weg te gaan."

  Door de lange ontwikkeling van Kingdom Hearts III kan het nog wel even duren voordat we de game zien. Als goedmaker weet Nomura wel te vertellen dat fans dit jaar aan de slag kunnen met Kingdom Hearts HD 2,8. Deze zal al deze maand beschikbaar komen, op 24 januari om precies te zijn.

  Naast de ontwikkeling van Kingdom Hearts III zal ook Final Fantasy VII Remake langer duren

  Omdat Nomura ook de leiding heeft over de Final Fantasy VII Remake, wist hij ook een update te geven over de ontwikkeling van deze game. Over de Final Fantasy VII Remake zei hij namelijk dit:

  "De ontwikkeling gaat gestaag vooruit. Terwijl we bezig zijn met de game, wil ik mijn excuses aanbieden dat de er langer gewacht moet worden op Kingdom Hearts III en de Final Fantasy VII Remake. Het spijt me heel erg, maar ik wil de games zo maken, dat ze de verwachtingen waarmaken."

  Daarbij voegde Nomura nog dat hij het afgelopen jaar weinig over beide games heeft verteld. Dit jaar zal er zeker verandering in komen. We kunnen zelfs nog iets extra's horen tijdens de D23 expo van Disney.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.