Ontwikkelaar Zynga nieuwste doelwit hackersgroep Anonymous

  De hackersgroep Anonymous heeft een nieuw doelwit op het oog. Dit keer wordt de Amerikaanse ontwikkelaar Zynga op het matje geroepen door de hackers.

  Een lid van Anonymous geeft op de website van de groep aan dat Zynga van plan is om zo'n 800 werknemers te ontslaan. Iedereen die hierover praat, kan volgens het bericht juridische acties verwachten van de studio.

  Als we Anonymous mogen geloven, verandert dit de Amerikaanse game-industrie zoals we die kennen. De plekken zouden namelijk worden opgevuld door werknemers in landen die financieel aantrekkelijker zijn. De groep vindt dit een belediging voor het volk.

  Anonymous start daarom operatie maZYNGA om het op te nemen voor de werknemers. De woordvoerder geeft aan gevoelige documenten te hebben betreffende Zynga en dreigt deze samen met een aantal gestolen games vrij te geven op 5 november.

  De hackers hebben de gegevens al in een versleuteld pakketje op de website geplaatst. Als we de groep mogen geloven wordt de sleutel voor dit pakket verspreid op de eerder genoemde datum.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.