Onthulling Nintendo Switch Fitness-apparaat geteaset

  Nintendo richt zich met de Switch meer op serieuze gamers dan in de vorige twee generaties. Dat wil alleen niet zeggen dat andere experimenten helemaal van de baan zijn, zoals we al zagen met de LABO-knutselpakketten. Nu lijkt er een vorm van Nintendo Switch fitness op komst.

  Nintendo

  In een trailer, die hierboven te zien is, zijn verschillende mensen over de hele wereld bezig met een zwarte ring met daarin Joy-Con controllers. Ook is in verschillende shots een Joy-Con in een band voor om je been te zien. De poses die de mensen in de video aannemen doen vermoeden dat deze accessoires bedoeld zijn voor bij een Nintendo Switch product dat de sportschool (deels) vervangt.

  Pogingen om hun hardware geschikt te maken voor non-gamers en mensen die bezig zijn met gezondheid zijn we inmiddels gewend van Nintendo. In de vorige console-generaties zagen we bijvoorbeeld Wii Sports, Wii Fit en Wii Fit U. Nu lijkt hetzelfde basisidee terug te zijn voor de Switch.

  Wanneer zien we meer van deze Nintendo Switch Fitness?

  Volgens de trailer kunnen we meer over dit nieuwe product te weten komen op 12 september. Vanaf volgende week donderdag zullen we dus weten wat de naam is van deze Nintendo fitness en hoe het werkt. Als het iets heel anders blijkt te zijn zullen we het dan ook horen, al is het moeilijk te bedenken wat het kan zijn als het niet om fitness gaat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.