ONRUSH trailer toont spectaculaire race-ervaring

  Ontwikkelaar Codemasters heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de arcade-racer ONRUSH. De game is op 5 juni 2018 beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, en later voor de PC. De ONRUSH trailer geeft een voorproefje van de wervelende actie die de game biedt.

  De trailer toont het uitzinnige spektakel dat we kunnen verwachten in ONRUSH. In de racegame strijden spelers tegen elkaar op verschillende uitbundige tracks. Het doel is om tijdens een race de RUSH-meter te vullen, om zo de boost en kracht te genereren die nodig is om stunts uit te voeren of om andere spelers neer te halen. De Day One editie van de game is al beschikbaar om te reserveren.

  ONRUSH trailer vol actie

  Codemasters heeft met ONRUSH een racegame gemaakt die stampvol zit met actie. Als speler kun je in de game kiezen uit acht verschillende soorten voertuigen, waarvan elke soort een unieke stijl hanteert. Deze verschillende soorten hebben bijvoorbeeld allemaal een andere RUSH-status met eigen effecten, waarmee je mensen neer kan halen. Zo kun je je voertuig keuze aanpassen aan je eigen speelstijl.

  ONRUSH

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.