Onrush release bekendgemaakt door Codemasters

  Codemasters heeft de Onrush release onthuld. De racegame van de makers van F1 2017 komt 5 juni uit. Dat onthulde het bedrijf op de eigen blog.

  Het nieuws gaat gepaard met de aankondiging dat de pre-orders van Onrush nu live zijn gegaan. Daarnaast komt er ook een Deluxe Edition van de game. Die geeft je acht speciale designs, twee track tombstones en een speciale buggy. PlayStation 4 bezitters krijgen daarnaast nog acht exclusieve verflaagjes voor de auto's.

  Beta voorafgaand aan Onrush release

  Mensen met een PlayStation 4 vallen klaarblijkelijk in de smaak bij Codemasters, want die mogen meedoen aan de exclusieve beta van Onrush die in mei gehouden wordt. Daarvoor moet de game wel pre-orderen in de PlayStation Store. Let op: een pre-order is een risicovolle aangelegenheid, aangezien je de game al koopt terwijl de release pas over een half jaar is.

  Onrush werd tijdens de Paris Games Week van oktober 2017 aangekondigd. Wat we zagen was een arcade race game in de meest pure zin van het woord. Motoren nemen het op tegen auto's en buggy's en voeren de meest waanzinnige stunts uit die een mens zich kan voorstellen. Schakel tegenstanders uit, of sla juist de handel ineen, om zo de verscheidene races winnend af te sluiten.

  Onrush is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  ONRUSH

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.