OnePlus 7T release onthuld met 90Hz-scherm en nieuw design

  De OnePlus 7T release is vandaag officieel uit de doeken gedaan en gaat gepaard met een aantal flinke veranderingen voor de telefoonfabrikant. Zo is er een nieuw 90Hz-scherm en oogt de achterkant flink wat anders dan voorgaande jaren. Dit vanwege een nieuw design betreffende de camera.

  De OnePlus 7T release zal gepaard gaan met een aantal grote veranderingen in de vorm van een 90Hz Fluid AMOLED-scherm. Daarbij wordt de achterkant ook op de schop genomen, want daar krijgen de camera's een nieuwe plek. Zo zitten de drie camera's nu verwerkt in een speciale ring boven het bekende logo van OnePlus. Het betreft een standaard camera, een 2x-zoomlens en een groothoeklens van 117 graden.

  Toch is dat nieuwe scherm wat het meeste opvalt, want het AMOLED-display zal ook HDR10+ ondersteunen. Tevens kan het scherm een helderheid van 1.000 nits halen, iets wat onder andere mogelijk is dankzij de Snapdragon 855+ die onder de kap te vinden is. Door het 90Hz-scherm zal je ook merken dat je een stuk soepeler kunt gamen, iets wat PC-gamers al langer gewend zijn dankzij de 144Hz-schermen die op de markt zijn.

  OnePlus 7T release bevat wederom Dolby Atmos

  Wederom worden de speakers van de OnePlus-telefoon verzorgd door Dolby-Atmos, die aan beide kanten van de oplaadpoort te vinden zijn. Laatstgenoemde heeft overigens ook een update gekregen, want de nieuwe telefoon bevat een vernieuwde oplaadpoort dankzij de Warp Charge 30T. Hierdoor kan de telefoon 23 procent sneller opladen dan de OnePlus 7.

  Op het moment is het nog niet duidelijk wanneer de telefoon uitgebracht gaat worden, maar dat wordt waarschijnlijk bekendgemaakt tijdens de Europese lancering op 10 oktober.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.