Oneplus 7 en Oneplus 7 Pro officieel aangekondigd

  OnePlus heeft tijdens zijn Launch Viewing Party twee nieuwe toestellen gepresenteerd. Met de OnePlus 7 en Oneplus 7 Pro beloven zij onder andere een nieuwe betekenis aan het begrip snelheid te geven. De Pro-versie is vanaf 21 mei verkrijgbaar vanaf een prijs van €709.

  OnePlus

  Wat voor verbeteringen brengt de OnePlus 7 Pro met zich mee?

  De OnePlus 7 Pro heeft een 6,67-inch randloos scherm van zeer hoge kwaliteit. Het QHD+ AMOLED-scherm is met zijn HDR 10+ en 90 Hz ideaal voor het kijken van films en het spelen van games. 90 hz is erg uniek voor een smartphone. Door dit hoge aantal aan hertz kan het scherm zich 90 keer per seconde verversen. Dit resulteert in nog soepelere en snelle animaties op het scherm.

  De camera’s op de achterkant van de Pro-versie zijn een van de grootste hoogtepunten van het nieuwe toestel. Met twee lenzen zorgt de camera-instelling voor een extra breed gezichtsveld en kunnen door middel van de UltraShot-technologie in verschillende omstandigheden, zoals weinig licht, scherpe foto’s produceren met natuurlijke kleuren. De camera aan de achterzijde heeft een scherpte van 48-megapixel. De seflfiecamera is 16-megapixel en schuift met grote snelheid uit het toestel wanneer je de functie opent.

  Verder heeft de nieuwste smartphone van OnePlus Dolby Atmos stereospeakers, waterkoeling, een speciale gamingmodus en bevat het toestel zeer krachtige hardware.

  OnePlus 7 Pro foto

  Hoeveel kosten de verschillende versies van de OnePlus 7

  Het verschil tussen de reguliere OnePlus 7 en de Pro versie zit vooral in de grootte van het toestel, de kwaliteit van de camera en de prestatie. De Pro-versie is in drie versies verkrijgbaar. Eentje met 6G RAM en 128GB voor €709, eentje met 8GB RAM en 256GB voor €759 en de aller krachtigste van de nieuwe modellen: een met 12gb RAM en 256GB voor een prijs van €829. Deze modellen zijn in kleuren Mirror Gray, Almond en Nebula Blue verkrijgbaar.

  De reguliere OnePlus 7 is verkrijgbaar in twee versies in de kleur Mirror Gray. Een met 6GB RAM en 128GB voor €559 en een met 8GB RAM en 256GB voor €609. Dit toestel ligt in vergelijking tot de Pro-versie pas in juni in de winkels.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.