OnePlus 3 Nougat update begint vandaag met uitrollen

  OnePlus had eerder aangekondigd dat de OnePlus 3 Nougat update in 2016 nog beschikbaar zou komen. Deze deadline hebben ze helaas niet gehaald, maar om het toch goed te maken is het bedrijf nu begonnen met het uitrollen van de update.

  Net als Samsung zal ook OnePlus deze maand beginnen met het uitrollen van de Nougat update. OnePlus doet dit echter iets eerder dan zijn concurrent. De uitrol van de OnePlus 3 Nougat update begint namelijk vandaag, terwijl de uitrol van de Samsung update later deze maand begint.

  Hoewel de OnePlus 3 Nougat update eigenlijk eerder uitgebracht moest worden, is OnePlus wel een van de eerste bedrijven die de update uitbrengt. De reden waarom de update niet eerder is uitgekomen is omdat de software niet stabiel genoeg was. Meerdere beta-gebruikers wisten dit te melden op het forum van OnePlus.

  Dat het uitrollen van de software nu is begonnen, betekent niet per se dat je de update meteen kunt downloaden. Voor enkele gebruikers is de update wel beschikbaar, andere zullen nog even moeten wachten. De update zal voor beide OnePlus 3 modellen beschikbaar komen.

  OnePlus 3 Nougat update brengt nieuwe features met zich mee

  Omdat de OnePlus 3 gebruik maakt van een aangepaste versie van Android, namelijk OxygenOS, heeft de software al enkele mogelijkheden die de stock Android niet heeft. Maar dankzij de OnePlus 3 Nougat update zal het systeem nog meer mogelijkheden krijgen. Zo zullen apps er anders uit gaan zien en zal het notificatie menu op de schop gaan.

  Het uitrollen van de update is vandaag van start gegaan, het zal echter nog wel even kunnen duren voordat iedereen de update heeft geïnstalleerd. Kan je niet langer meer wachten? Dan kun je ook de laatste beta nog downloaden, deze is wel alleen beschikbaar voor de OnePlus 3T.

  Foto via Santeri Viinamäki

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.