One Piece Unlimited World Red komt binnenkort uit op de Switch

  Bandai Namco heeft vandaag aangekondigd dat One Piece Unlimited World Red binnenkort uitkomt op de Nintendo Switch. Dit is de eerste One Piece game die uitkomt op de Nintendo Switch en de game krijgt een co-op modus.

  Deze zomer op 25 augustus komen de Straw Hat Pirates in One Piece terug op PS4 en op PC. In september komt de Nintendo Switch versie uit. Deze remaster komt met nieuwe features, meer content en technische verbeteringen.

  Ontdek de Grand Blue in One Piece Unlimited World Red

  Als de game uitkomt kun je de spelwereld Grand Blue van One Piece op complete nieuwe manieren ontdekken. Zo kun je op de Switch versie de game in 1080p spelen en, in 4K op de PS4 Pro en PC. Alle versies van de game ondersteunen 60 fps en, 2-speler co-op.

  Ga op avontuur met Luffy en z’n piraten crew. Samen kom je mysterieuze wasbeer Pato tegen, Pato beschikt over een speciale kracht waartoe hij in staat is om alles tot leven te wekken dat een plantenblaadje is getekend.

  Om de hun nieuwe vriend Pato te helpen reizen de piraten af naar The Forgotten Island waar ze gekidnapt worden door de gestoorde piraat The Red Count. Luffy probeert te ontsnappen en zijn crew te bevrijden en, hij probeert ook het gevaarlijke plot van The Red Count te ontdekken.

  Dit avontuur zit vol content en komt met alle DLC pakketten die voor het origineel is uitgebracht. Het origineel hebben we beoordeeld met een 7,5 voor de PS3 versie. De geremasterde game kan zowel digitaal als in de winkel gekocht worden voor de Switch, PS4 en PC.

  One Piece Unlimited World Red

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.